Infomøde for borgere og naboer til København Syd By 

Tirsdag den 6. februar blev der holdt infomøde om København Syd By for interesserede borgere og naboer som en del af en bredere inddragelse i byudviklingen.

Der har været stort fokus på at udvikle helhedsplanen for København Syd By i en demokratisk samtale med lokale beboere, rejsende og aktører i området. Metroselskabet I/S gennemfører i den forbindelse en række inddragende aktiviteter omkring udviklingen af en helhedsplan for København Syd By. Formålet har været at sikre en helhedsplan, der er forankret i lokalområdet og skaber et godt grundlag for byliv og tryghed i området.

Som et led i inddragelsen blev der tirsdag den 6. februar kl. 17.30-19.00 afholdt et informationsmøde på Sukkertoppen Gymnasium for borgere og naboer til København Syd By. Til mødet blev deltagerne præsenteret for byudviklingsprojektet, der var mulighed for at stille spørgsmål og bidrage med input til projektet. Mere end 50 interesserede borgere i alle aldre deltog. Du kan se præsentationen fra infomødet her. Det har desuden været muligt for borgere at bidrage med input på projektets digitale opslagstavle, som har været været åben fra 12. december 2023 til 9. februar 2024.

Alle bidrag fra inddragelsen indgår som input til den videre udvikling af helhedsplanforslaget for København Syd By og indgår desuden i et opsamlingsdokument, der vedlægges den endelige helhedsplan.

Til infomødet deltog mere end 50 interesserede borgere og bidrog med input til bl.a. det fremtidige byliv ved København Syd By

Kontakt

Pressehenvendelser, skriv venligst til presse@m.dk.

Øvrige henvendelser, benyt venligst formularen nedenfor, så svarer en af Metroselskabets medarbejdere hurtigst muligt.